Rólam

A nevem Szalkai Gergely, bár kitanult szakmám szerint projektmenedzser vagyok, igazából írásból élek. Egészen fiatal korom óta érdekel a főzés, az ételek, az éttermek. Két öcsém, két unokabátyám és egy nagybátyám is szakács, édesanyám is szeretett főzni. Sok kísérletem volt már, hogy gyökeret eresszek a gasztronómia világban, eddig kevés sikerrel. Mondjuk egyik sem az írásra épült. Épp most 44 évesen (2021 novemberében van ez így), amikor a videó és az interakció és a könnyen, gyorsan feldolgozható tartalom dívik, szántam rá magam arra, hogy ténylegesen írjak a számomra szeretett témákról.

Ebből nőtt ki, nődögél a rozsabors.hu. Minden visszajelzést örömmel veszek, megfontolok és visszajelzek rá.

Legyen ez az oldal annyira jó mindenkinek, amennyire nekem jó vele foglalkozni.