Le Gusto, Picante – Frankó és elérhető fűszermalom

2023 márciusában nem elhanyagolható tényező az ár, már szinte senkinek sem. Ilyen helyzetben ha találni egy korrekt minőségű, megfizethető kelléket, alapanyagot, meg kell becsülni és hirdetni kell, hogy a lehető legtöbb ember élvezhesse. Magam is így teszek ezzel a fűszerező hengerrel.

Tehát Aldi-s cucc és a pikánsnak nem a szokásos, vagy szinte szokásos megközelítését adja, ami a pikánshoz az Erős Pistánál (darált csípős paprikánál) eggyel gyengébb csípős valamit rendeli.

Nekem egyébként a hipermarketes vagy nagyipari (Kotány, Horváth Rozi és minden más multis) fűszermalommal kapcsolatban eddig az volt a megélésem, hogy közepesen erős kamu, mert elsősorban teljesen egyértelmű ízeket (fokhagymás só, csili és más hasonlók) csomagolnak egyszerhasználatos darálóba.

Ez a picante viszont nem ilyen: bors (fekete, fehér, zöld), koriander, szegfűbors, rózsabors együtt elég jó arányban, plusz pirosbogyós szárított gyümölcsök együtt olyan édeskés, picit erős, zamatos kombinációt adnak, ami dimanikát adhat salátának, grillhúsnak, de akár egy tojásrántottának is. Az elmúlt két hétben bármit főztem vagy sütöttem, csavartam bele egy kicsit és nem okozott csalódást.

Bátran javaslom kipróbálásra, akár a megszokott ízesítés mellé, akár újdonságként.

2023 március elején 599,- forintért sikerült megvásárolni.

Online rendelhető: ROKSH Fűszerkeverék, pác LE GUSTO Fűszermalom, pikáns fűszerkeverék,

Szólj hozzá!